Aktuel Adam

Menu
  • A101 Aktüel
  • Bim Aktüel
  • Şok Aktüel
  • Tedi Aktüel
  • Hakmar Aktüel
Ana Sayfa
Haberler
Eğitim
Körfez’de Öğrenci ve Velileri Eğitildi!
Eğitim

Körfez’de Öğrenci ve Velileri Eğitildi!

Genellikle öğrencilerin alışık olduğu eğitimler, Körfez ilçesindeki bir etkinlik sayesinde bu sefer hem velilere, hem de öğrencilere verildi. Esra Saraç ve Zeynep Doğanay isimli eğitmenler tarafından verilen eğitimler büyük ilgi gördü.

İlk olarak çok sayıda veli ve öğrenci Atatürk Ortaokulu’nda toplandı ve Zeynep Doğanay’ın verdiği eğitimi aldı. Eğitimin içeriğinde çocukların kötü alışkanlıklara bulaşmaması, çocuklara yaklaşım, çocukla iletişim kurma ve daha birçok velilerin evlatlarıyla ilişkilerini düzenleyen konular yer aldı.

Bu eğitimleri alarak çocuklarına davranışları hakkında kendi yanlışlarını gören veliler, hatalarını görerek düzeltmeleri için de fırsat buldu. Çocukları ile iyi iletişim kurarak hem kendi aralarındaki samimiyeti pekiştirme, hem de çocuklarının başarısını artırma konusunda çok değerli bilgiler edinen veliler eğitimden memnun ayrıldı.

Verimli Ders Çalışma Tüyoları Anlatıldı

Atatürk Ortaokulunda verilen eğitimden sonra eğitmenler bu sefer Yarımca Ortaokuluna geçti. Burada da çocukların sınavlarına hazırlık süreci, sınav stresi, bir gün içinde yapılacak faaliyetleri planlayarak zamanı güzel yönetme kabiliyeti, motive olma ve en verimli şekilde ders çalışmaya ilişkin bilgilere değinildi.

Görsel olarak da sunumların yapıldığı eğitimde veliler ve öğrenciler büyük kazanımlar elde etti. Özellikle birkaç ay sonra kendi kaderlerini etkileyecek büyüklükte sınavlara girecek olan öğrencilerin eğitim esnasında birçok konu hakkında ufak ufak notlar aldıkları görüldü.


Share
Tweet
Pinterest
Reddit
Önceki Katalog
Sonraki Katalog

İlgili Kataloglar

Milli Eğitim Bakanlığından Engellilere Destek!
Ülkemizdeki oranları oldukça yüksek olmasına rağmen evlerinden dışarı çıkartılmadıkları için …

Milli Eğitim Bakanlığından Engellilere Destek!

Öğrencilerin Türkçe Bilgileri Sınanacak!
Bir süredir pilot uygulaması yapılan bir projenin bugün test sonuçları …

Öğrencilerin Türkçe Bilgileri Sınanacak!

Yorum Yapın

Cevabı iptal et

En Güncel Makaleler

  • Bim 19 Mart 2021 Aktüel Kataloğu
    5 Mart 2021 0
  • A101 18 Mart 2021 Aktüel Kataloğu
    5 Mart 2021 0
  • Şok 17 Mart 2021 Aktüel Kataloğu
    5 Mart 2021 0
  • A101 13 Mart 2021 Hafta Sonu Fırsatları
    5 Mart 2021 0
  • Şok 12 Mart 2021 Hafta Sonu Fırsatları
    5 Mart 2021 0

Son Yorumlar

  • A101 17 Ekim 2020 Haftasonu Fırsatları için İSMET ARSLAN
  • Bim 16 Ekim 2020 Aktüel Kataloğu için esra
  • A101 15 Ekim 2020 Aktüel Kataloğu için a
  • A101 15 Ekim 2020 Aktüel Kataloğu için ali
  • Şok 3 Ekim 2020 Haftasonu Fırsatları için Abdullah

Aktuel Adam

Son Dakika İndirim Habercisi
Copyright © 2021 Aktuel Adam
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. (h.ş.)